Finance opdrachtgevers

...
Together is better

Interim Finance Recruitment

Heeft jouw organisatie behoefte aan een nieuwe Interim Financial? Zoekt jouw organisatie een Interim Finance Professional om het Finance of Business Team tijdelijk te komen versterken? Wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste Interim Financials voor jouw organisatie kunnen vinden door samen te werken. Door persoonlijk contact te leggen en elkaar te leren kennen.

Wij willen voor jou een specialistische partner in het werkgeverschap zijn. In de eerste gesprekken vormen we een beeld van de behoeften, de organisatie en bedrijfscultuur. Daarnaast stellen we verschillende vragen om vast te stellen waar de behoefte ligt. Hoe gaan de arbeidsmarkt en jouw capaciteit in Finance zich ontwikkelen? Wat zijn de profielen voor de toekomst? Hoe kom je in contact met hoogopgeleide financials? Hoe kom je erachter of een Financial bij de organisatie past? Of de Professional een klik heeft met het team? Door deze manier van werken kun je erop vertrouwen dat wij de juiste kandidaten kunnen aanleveren voor jouw organisatie!

Interim Finance Professionals

We beschikken over een uitgebreid netwerk van Interim Finance Professionals met HBO of WO-achtergrond. Van Interim Professionals met enkele jaren werkervaring tot Interim Financials die bij uiteenlopende (internationale) organisaties hebben gewerkt. Heeft je organisatie behoefte aan een Interim Finance Specialist die een project kan coördineren of die weet hoe een ERP systeem geïmplementeerd moet worden? Is er een Financial nodig ter vervanging van zwangerschap of ziekte? Of kan het Finance Team hulp gebruiken bij het opstellen van de jaarrekening? Neem contact op met ons en binnen enkele dagen is jouw organisatie verzekerd van een Interim Financial.

Interim Project Control

Talent Enterprise heeft een breed netwerk van Interim Project Controllers met minstens tien jaar aan werkervaring binnen branches als de bouw, infrastructuur, energiesector en universiteiten. Vraagt een complex project om de expertise van een Interim Project Controller? Heb je behoefte aan een Professional die veel financiële en projectmatige kennis heeft, snel kan schakelen, kritisch durft te zijn en over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden beschikt? Neem dan contact op met Talent Enterprise en we brengen je binnen enkele dagen in contact met Interim Project Controllers die op korte termijn kunnen starten!

Waarom Talent Enterprise?

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • Finance branche specialist
  • Intensieve begeleiding

dienst image

Interim finance professionals

Heeft je organisatie behoefte aan een Interim Finance Specialist die een project ka...

dienst image

Werving & selectie finance professionals

Loopt de werkdruk binnen uw teams op of heeft een finance medewerkers zijn baan opg...

dienst image

Interim project control

De rol van de Project Controller wordt steeds belangrijker. Wanneer er een nieuw pr...

Keti van Paassen – De behoefte aan project controllers groeit image
Finance cases klant Referentie

Keti van Paassen – De behoefte aan project controllers groeit

Keti van Paassen, financieel directeur bij Rendon, maakt zich hard voor het opleiden van goede project controllers. Binnen haar eigen organisatie en daarbuiten. Na jarenlange ervaring in haar eigen bouwbedrijf, ging ze aan de slag bij BAM en later bij Rendon – waar ze tot op heden werkt. “Wat ik daar zag, zie ik ook nu...

Lees referentie
Gerard Lens – ProRail image
Finance cases kandidaat Referentie

Gerard Lens – ProRail

“Bij Talent Enterprise zou ik mijn contracten op een bierviltje durven tekenen, maar goed.. dat mag niet van de wet”, vertelt Gerard Lens lachend. Daarom ondertekenen hij en Talent Enterprise keer op keer de contracten voor nieuwe opdrachten toch maar op de officiële wijze. Dat het qua vertrouwensband echter goed zit ...

Lees referentie