Werving & selectie finance professionals

...

Loopt de werkdruk binnen uw teams op of heeft een finance medewerkers zijn baan opgezegd? Dan bent u met spoed op zoek naar finance talent om uw team te ondersteunen. U weet als geen ander dat de kandidaten in deze branche niet ‘voor het oprapen’ liggen en dat het vinden van een geschikte kandidaat die op korte termijn beschikbaar is, lastig is. Vervelend, want hierdoor blijven u en uw team langer dan gewenst met de hoge werkdruk zitten en bent u veel tijd kwijt aan het vinden van een geschikte persoon voor uw functie.

Een nieuwe finance collega die snel productief is

Wij zijn dagelijks bezig met het aanvullen en onderhouden van ons netwerk met finance professionals en kunnen u daarom snel helpen aan een geschikte kandidaat. Daarnaast kijken we verder dan alleen de kennis en ervaring van de kandidaat. We zorgen er ook voor dat uw organisatie en bedrijfscultuur passen bij hem of haar, zodat de kandidaat zich uitgedaagd zal voelen in de nieuwe functie.
Met deze aanpak heeft u een finance collega voor de lange termijn, die bovendien snel productief is. Uw nieuwe collega ziet kansen om te groeien en is daarom gedreven om zijn werk goed te doen en zal langer aan zijn nieuwe werkgever verbonden blijven.

dienst image

Focus op de persoon

Wij kijken naar de kennis, kunde, vaardigheden en wensen van de kandidaat, kortom: ...

dienst image

Een loyale medewerker

Onze aanpak zorgt voor collega’s die langer verbonden blijven aan hun nieuwe werk...

dienst image

Een fijne collega

Een nieuwe collega die kansen ziet om te groeien en gedreven is om zijn werk goed t...

dienst image

Intensieve begeleiding

Lange proeftijd van een jaar en intensieve, persoonlijke begeleiding bij het onboar...