Werken bij Talent Enterprise

...
Together is better

Talent Enterprise als werkgever

Wij zijn een recruitmentbureau gespecialiseerd in Finance en IT professionals. We bemiddelen voor tijdelijke en vaste functies.

Samenwerken is de sleutel tot succes.

Talent Enterprise gelooft dat er in de huidige markt maar één manier is om een perfecte match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever: samen.

Wij dagen uit.

Wij stimuleren onszelf om het beste uit onze skills te halen en dagen onze opdrachtgevers het beste uit hun mensen te halen. Wij zien onszelf als dé recruitment-afdeling van onze opdrachtgevers.

Open minded en innovatief.

Wij geloven dat recruitment anno 2021 anders is. Nieuwe technieken en methoden zijn aan de orde van de dag. We denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat het werkgeverschap van onze opdrachtgevers afgestemd is op de behoefte van de organisatie en de arbeidsmarkt. En dat alles zonder de persoonlijke relatie uit het oog te verliezen.

Wil jij bij ons werken? Solliciteer dan direct op een van de onderstaande vacatures of laat je CV achter middels een open sollicitatie

Open sollicitatie

  • Wij dagen je uit
  • Open minded
  • Innovatief

Actuele vacatures

...
"Talent Enterprise heeft mijn carrière een nieuwe impuls gegeven. Zij begrepen waar ik naar op zoek was en kwamen met een passende vacature."

Matteo Gerardo