Interim Financials
Talent database

Gratis toegang tot onze gekwalificeerde Talent database

Aanmelden

...
scroll icon
Interim Financials Talent database
Interim Financials Talent database

Netwerk van Interim Financials

Middels toegang tot onze database van Interim Financials, stellen we werkgevers uit alle branches in staat om hoog gekwalificeerd Interim Financial-talent te bereiken. Wij weten als geen ander dat het vinden van talentvolle Interim Financials een grote uitdaging is en weten dat het maar op één manier werkt: samen.

De professionals in ons netwerk zijn eenvoudig bereikbaar voor jou als werkgever. Door je aan te melden krijg je direct toegang tot onze Interim Financials Talent database. Je bent dan altijd en continu op de hoogte van beschikbaar talent. Het vinden van een nieuwe collega was nog nooit zo transparant en toegankelijk!

Maak kennis met onze Talent database

Of je nu een professional nodig hebt om een werknemer met ziekte- of zwangerschapsverlof tijdelijk te vervangen, behoefte hebt aan specialistische kennis voor een project of simpelweg extra handen in een drukke periode kan gebruiken; Talent Enterprise heeft een uitgebreide database met Talenten. Van junior tot leidinggevend niveau Interim Specialisten, met ervaring in allerlei verschillende branches. Onze Finance Interimmers zijn niet alleen geselecteerd op hun vakkennis en ervaring, maar ook op soft skills en aanpassingsvermogen.

Door je aan te melden, heb je vrijblijvend en gratis toegang tot het nieuwst beschikbare en meest relevante Talent binnen Finance.

60% >15
jaar werkervaring
> 50 Finance zzpers
per direct beschikbaar
53% - 47%
man-vrouw verhouding
> 50 IT zzpers
per direct beschikbaar

Hoe werkt het?

1.
Meld je aan en definieer je profiel
2.
Ontvang direct kandidaten in je mail
3.
1 op 1 contact met onze adviseurs
4.
Hire

Gratis toegang tot onze Talent database?
Meld je hier direct aan

Reviews

Incluzio
Peter de Visser
Incluzio

Robbert Bouman zei tegen mij: “Zet maar over 6 weken in je agenda dat je kandidaten moet interviewen.” Met enige scepsis keek ik hem aan, maar deed toch wat hij zei. En warempel, zes weken later had ik inderdaad gedurende een aantal dagdelen een stel zeer geschikte kandidaten tegenover me zitten.”

Peter - de Zonnebloem
Peter Hawinkels
De Zonnebloem

“Er zit enorm veel energie in. Het is goed om te merken dat de mensen van Talent Enterprise – Anouk, Robbert – écht met plezier voor ons werken en hun schouders eronder zetten.”

Pharming logo
Prorail logo
Sazas logo
TU Delft logo
Vluchtelingenwerk Nederland logo
De Zonnebloem logo