Over ons

...
Talent Enterprise

Over Talent Enterprise

Wij zijn de organisatie voor het vinden van Finance. Of het nu gaat om een Interim-oplossing of het werven van een Professional die in dienst treedt. Samen met Talent Enterprise vind jij een nieuwe uitdaging of de beste Finance Professionals.

Talent Enterprise voor organisaties

Hoe we erachter komen aan welk Talent jouw organisatie behoefte heeft? Door persoonlijk contact te leggen en nauw samen te werken met onze opdrachtgevers en relaties. Door samen een duurzame relatie op te bouwen. Door deze persoonlijke manier van werken kun je erop vertrouwen dat wij de juiste Talenten kunnen aanleveren voor jouw organisatie!

Talent Enterprise en kandidaten

Samen met jou als kandidaat brengen we in kaart wat je in je carrière wilt bereiken en in wat voor type organisatie jij je het meest thuis voelt. Waar je optimaal tot je recht komt. We houden je constant op de hoogte, adviseren en coachen indien dat gevraagd wordt en voorzien je van zoveel mogelijk informatie.

Onze specialismen

  • IT Leidinggevende Professionals
  • Interim Financials
  • Focus op de persoon
  • Uitgebreid netwerk
  • Branche specialist
Kennismaken en verdiepen

We vinden het belangrijk om ons te verdiepen in uw organisatie zodat we een unieke en doelgerichte aanpak kunnen bedenken. We kijken naar jullie ambities, de mogelijkheden die wij zien op de arbeidsmarkt en koppelen daar teamleden aan die qua ervaring en expertise aansluiten bij uw uitdaging.

Talent vinden & selecteren

Talent vinden en selecteren doen wij snel en secuur. Zeker in branches waar de arbeidsmarkt krap is, kan dit een behoorlijke uitdaging zijn. Ons uitgebreide netwerk stelt ons echter in staat om niet alleen snel een geschikte kandidaat te vinden, maar ook nog eens talent dat past binnen de organisatie. Voor nu en voor straks. Zo werven we duurzaam talent voor uw uitdagingen, waarmee u vooruit kunt.

Aan de slag

Is de geschikte kandidaat gevonden? Dan stopt onze rol nog niet. We zorgen ervoor dat de gevonden versterking snel productief is op een manier die bij jullie past. Zo kunnen we de nieuwe collega nog enige tijd ondersteunen middels job coaching en houden we sowieso contact met hem/haar en met u ter begeleiding van het onboarden en om te horen of dit naar wens verloopt.

Team

team-member image

Reinier van Heerd

Senior Accountmanager Interim Finance

team-member image

Ollie

Happiness Consultant

phone-image 010 4774458