Together is better

Het juiste Talent

Wij helpen je om Finance en IT Professionals te vinden die passen bij jouw organisatie. Of het nu gaat om een Interim oplossing of het werven van een Professional die in dienst treedt. We hebben een uitgebreid netwerk van hoogopgeleide Finance en IT Professionals. Samen met Talent Enterprise vind jij de beste Finance en IT Professionals voor jouw organisatie! We zien onszelf als uw partner in het werkgeverschap. Wat zijn uw ambities? Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt en uw personeelsbestand zich de komende tijd? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat uw werkgeverschap afgestemd is op de behoefte van uw organisatie en de arbeidsmarkt.

We hebben onze services ondergebracht in vier verschillende diensten, die de kern uitmaken van onze business:

 

Interim Finance Professionals

Talent Enterprise is de partner inzake het adequaat oplossen van de tijdelijke capaciteit op jouw financiële afdeling. Dan doen we middels vakbekwame Interim Financials die we goed laten matchen op de vraag van de opdrachtgever.

 

Interim Project Control

Talent Enterprise heeft een breed netwerk van Interim Project Controllers met minstens tien jaar aan werkervaring binnen verschillende branches. Denk hierbij aan branches als de bouw, infrastructuur, energiesector of aan universiteiten. Kennismaken? Neem contact op met Pleun Lok!

 

Werving & Selectie voor IT Leidinggevende professionals

Voor veel bedrijven wordt IT van steeds groter belang. Daarom wil je de juiste mensen op de juiste posities hebben, maar deze zijn lastig te werven. Talent Enterprise vindt voor jou ambitieuze en capabele IT professionals die perfect passen binnen jouw organisatie. Talent Enterprise heeft een breed netwerk van IT Professionals met jaren werkervaring in leidinggevende functies binnen verschillende branches. Ook voor vacatures in je IT Management team kun je dus terecht bij Talent Enterprise. Kennismaken? Neem dan contact op met Anouk Six!

 

Interim IT Professionals

Als je organisatie tijdelijk extra capaciteit nodig heeft op de IT-afdeling, bijvoorbeeld door langdurig verzuim of een toegenomen werklast, weet Talent Enterprise je te koppelen aan de beste senior IT professionals via ZZP bemiddeling.

Heb je interesse in onze diensten of heb je meer vragen over wat we precies voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Onze specialismen

  • Interim Finance Professionals
  • Interim Project Control
  • IT Management Professionals
  • Interim IT Professionals
dienst image

IT opdrachtgevers

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het ...

dienst image

Finance opdrachtgevers

Heeft jouw organisatie behoefte aan een nieuwe Interim Financial? Zoekt jouw organi...

Leo Bom – Sazas image
IT cases klant Referentie

Leo Bom – Sazas

In zijn rol van IT Manager bij Sazas kwam Leo voor het eerst professioneel in aanraking met Talent Enterprise.  Hij woont ook in Woerden en kende Talent Enterprise daardoor. “Toen ik een jaar geleden versterking zocht voor mijn team in de vorm van een Functioneel Beheerder, besloot ik deze vraag bij hen uit te zetten,...

Ron – Project controller bij Rendon image
Finance cases kandidaat Referentie

Ron – Project controller bij Rendon

De rol van financials binnen organisaties die werken op projectbasis is sterk veranderd over de laatste jaren. Automatisering en digitalisering maken dat veel administratie en registratie wordt overgenomen door software. De rol en verwachtingen van de financial verschuift daarmee van reactief naar een meer proactieve aanpa...