Leo Bom – Sazas

...
Talent Enterprise

Leo Bom – Sazas

In zijn rol van IT Manager bij Sazas kwam Leo voor het eerst professioneel in aanraking met Talent Enterprise.  Hij woont ook in Woerden en kende Talent Enterprise daardoor. “Toen ik een jaar geleden versterking zocht voor mijn team in de vorm van een Functioneel Beheerder, besloot ik deze vraag bij hen uit te zetten,” vertelt Leo.

Anne en Anouk, IT talent scouts, gingen voor Leo aan de slag met het zoeken naar geschikte kandidaten voor deze rol. “Ik ben zeer te spreken over de drive en kwaliteit van Anne en Anouk. Als je ziet hoe zij zich verdiepen in ons als klant, gaat dat een stuk verder dan bij de meeste bureaus. Dat kom je niet altijd tegen. Ze vragen écht door op de cultuur en eisen van de klant en vragen ook naar het ‘waarom’. Ze hebben vaak goede, scherpe vragen en koppelen het ook naar je terug wanneer ze iets niet goed begrepen hebben of nog aanvullende informatie nodig hebben.”

De kandidaten die door Talent Enterprise aangedragen werden, vielen voor 70% binnen de marge waar Sazas naar op zoek was. “Het was dus een uitstekende voorselectie voor ons”, zegt Leo.

Sinds die eerste vacature heeft Talent Enterprise nog twee vacatures voor Sazas mogen vervullen; een projectleider en een nieuwe IT manager. “Die laatste vacature zoektocht is de aardigste,” vertelt Leo. “Om eerlijk te zijn had ik in het begin een kleine twijfel of Talent Enterprise hiervoor de geschikte partij was. De functies die Talent Enterprise tot dan toe voor ons had vervuld, waren niet op managementniveau. Op dat niveau geldt nog sterker dan bij andere functies dat iemand moet passen binnen de cultuur van een bedrijf. Leiding geven is namelijk mensenwerk.” Uiteindelijk kwamen er drie kandidaten uit. “Twee daarvan waren allebei zo geschikt dat we voor een lastige keuze kwamen te staan. Een luxeprobleem,” vertelt Leo.

“Een samenwerking met Talent Enterprise kan ik iedereen aanbevelen. Ik krijg dagelijks e-mails in mijn inbox van partijen die voor ons willen werven. Bij de meesten heb je echter direct al het gevoel een cashcow voor ze te zijn. Zij zijn enkel cv-schuivers. Er is een beperkt aantal bureaus waarbij dat anders ligt en Talent Enterprise is daar één van. Ze bieden kwalitatieve cv’s en kandidaten aan, tonen deskundige interesse in de klant en verdiepen zich om zo de best passende kandidaten te kunnen voorstellen.”