Interim IT professional

...

In een drukke periode of tijdens een nieuw project komt jouw IT-team al snel handen te kort. Er is eigenlijk acuut versterking nodig, maar zoals je weet kost het werven van een geschikte kandidaat tijd. Tijd die je eigenlijk niet hebt. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke IT-professional ter ondersteuning van het team of een specialist voor een specifiek project: Talent Enterprise helpt je graag en efficiënt bij het vinden van een passende kandidaat op korte termijn.

Interim IT-talent

Wij spreken op regelmatige basis met de interim IT-talenten (ZZP’ers) in ons netwerk en breiden ons netwerk continu uit. Daarom zijn we goed op de hoogte van welke IT-professionals open staan voor een nieuwe uitdaging en wat hun ervaring, kennis en waardevolle eigenschappen zijn.

Naar wat voor IT-professional je ook op zoek bent, wij denken met je mee. Dankzij ons netwerk kunnen wij altijd binnen 48 uur een kandidaat met de gewenste capaciteiten en ervaring aan je voorstellen, die geïnteresseerd is in de opdracht. Het is voor ons zeer belangrijk dat de organisatiecultuur en functie ook aansluiten op de persoonlijke wensen en karakter van de kandidaat. Zo vinden we niet alleen snel tijdelijk IT-talent, maar ook het juíste, tijdelijke IT-talent voor jouw uitdaging. Wil je meer weten over hoe wij denken over recruitment? Download hier onze werkwijze brochure.

IT-recruitment specialist

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze IT-recruiters en accountmanagers als geen ander op de hoogte van wat er speelt binnen de IT-branche. We zijn ons bewust van de uitdaging en denken graag met je mee over de oplossingen!

Interesse in Interim IT-talent via Talent Enterprise? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Brochure
Recruitment anno 2021
Download brochure

Maak kennis met onze talent database

Of u nu een professional nodig heeft om een werknemer met ziekte- of zwangerschapsverlof tijdelijk te vervangen, specialistische kennis voor een project of simpelweg extra handen in een drukke periode; Talent Enterprise heeft een uitgebreide database met talenten. Van junior tot leidinggevend niveau interim specialisten, met ervaring in allerlei verschillende branches. Onze finance en IT interimmers zijn niet alleen geselecteerd op hun vakkennis en ervaring, maar ook op soft skills en aanpassingsvermogen.

Door u aan te melden heeft u vrijblijvend en gratis toegang tot het nieuwst beschikbare en meest relevante talent binnen IT en finance.

Direct talent vinden

60^ > 15 jaar werkervaring
> 50 finance zzpers per direct beschikbaar
53% - 47% man-vrouw verhouding
>50 IT zzpers per direct beschikbaar

Hoe wij andere opdrachtgevers hielpen

Keti van Paassen – De behoefte aan project controllers groeit image
Finance cases klant Referentie

Keti van Paassen – De behoefte aan project controllers groeit

Keti van Paassen, financieel directeur bij Rendon, maakt zich hard voor het opleiden van goede project controllers. Binnen haar eigen organisatie en daarbuiten. Na jarenlange ervaring in haar eigen bouwbedrijf, ging ze aan de slag bij BAM en later bij Rendon – waar ze tot op heden werkt. “Wat ik daar zag, zie ik ook nu...

Lees referentie
Bob Scholten – Manager Informatie Management image
IT cases klant Referentie

Bob Scholten – Manager Informatie Management

Centralpoint In 2016 is Centralpoint ontstaan uit een samensmelting van drie bedrijven. Voor de integratie had elk bedrijf zijn eigen applicatielandschap met bijbehorende IT-infrastructuur. Na de succesvolle integratie van de drie bedrijven nam het gebruik van de verschillende applicaties in de organisatie fors toe en ont...

Lees referentie

Opdrachtgevers

Pharming logo
Prorail logo
Sazas logo
TU Delft logo
De Zonnebloem logo
Vluchtelingenwerk Nederland logo