Employer branding IT

...

De arbeidsmarkt voor IT is bij uitstek één van krapte. IT-talent is schaars en is vaak niet actief op zoek naar een nieuwe baan. Dat zorgt voor een flinke uitdaging wanneer u op zoek bent naar nieuwe IT collega’s. Door tijdig het dialoog aan te gaan met deze groep potentiële IT werknemers, zorgt u ervoor dat zij sneller voor uw bedrijf kiezen wanneer ze wél toe zijn aan een nieuwe baan. De uitdaging van het vinden van nieuwe collega’s in de toekomst, begint dus nu al.

Het vinden & binden van nieuwe IT medewerkers

Samen met u bedenken we een manier om alvast een relatie op te bouwen tussen uw bedrijf en IT-talent dat nu elders werkt of nog bezig is met een opleiding. Wat maakt uw organisatie aantrekkelijk voor IT werknemers? En wat maakt u uniek ten opzichte van andere werkgevers?
Het opbouwen van een relatie met werknemers begint al lang voordat zij solliciteren of onderdeel worden van uw organisatie. Hoe we dit doen? Door al vroeg bij hen in beeld te komen. Bijvoorbeeld door hen op de hoogte te houden van nieuws over uw organisatie. Of door te kijken of we activiteiten kunnen organiseren die hen aanspreken. Denk hierbij aan een speeddate ter kennismaking, een kort seminar, of iets uitbundigers passend bij uw bedrijf en hun interesses.

Een IT-recruitmentstrategie voor de lange termijn

Het IT-talent dat nu niet op zoek is naar een nieuwe baan, zal dat in de toekomst wel zijn. Wanneer zij dan al betrokken zijn bij uw organisatie en u al een waardevolle band met hen heeft opgebouwd, zullen zij sneller voor uw vacature kiezen. Daarmee haalt nu niet alleen gemakkelijker het geschikte IT-talent binnen wanneer u dit nodig heeft, maar zijn deze nieuwe collega’s ook nog eens al meer betrokken bij uw organisatie. Zo creëren we met u een permanente stroom van nieuwe collega’s en een stevige strategie voor de toekomst.
Interesse in het vinden van IT-talent middels employer branding? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

dienst image

Meer aantrekkingskracht

Samen maken we een aantrekkelijk profiel van uw organisatie voor specifieke kandida...

dienst image

Vrijheid

U heeft flexibel toegang tot het benodigde talent, maar draagt slechts gedeeltelijk...

dienst image

Relaties opbouwen

We bekijken waar we die potentiële medewerkers kunnen vinden en benaderen ze. We m...

dienst image

Moeiteloos werven

Wij verzorgen doorlopend de communicatie en instroom van kandidaten voor u. Zo heef...

Incluzio image
Finance cases IT cases klant Referentie

Incluzio

Incluzio staat voor een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Daarvoor is innovatie in de zorg van essentieel belang. “Hoe kunnen we de zorgkosten verlagen?” en “Hoe zorgen we ervoor dat mensen minder lang in het ziekenhuis hoeven te blijven?” zijn vraagstukken waarmee zij zich dagelijks bezighouden. A...

Lees referentie
Gerard Lens – ProRail image
Finance cases kandidaat Referentie

Gerard Lens – ProRail

“Bij Talent Enterprise zou ik mijn contracten op een bierviltje durven tekenen, maar goed.. dat mag niet van de wet”, vertelt Gerard Lens lachend. Daarom ondertekenen hij en Talent Enterprise keer op keer de contracten voor nieuwe opdrachten toch maar op de officiële wijze. Dat het qua vertrouwensband echter goed zit ...

Lees referentie