Branded recruitment

...

Continu en planmatig groeien met employer branding

U bent continu aan het groeien. De komende jaren verwacht u steeds meer mensen nodig te hebben, terwijl de markt krap is. Het vinden van een geschikte kandidaat die bovendien snel beschikbaar is, blijft een flinke uitdaging. Het vinden van talent vraagt tijd, zeker voor schaarse functies. Een strategie voor de langere termijn is dus van belang om ervoor te zorgen dat u het benodigde talent straks tijdig in huis heeft. De uitdaging  van het vinden van nieuwe collega’s in de toekomst, begint dus nu al.

Activatie van uw doelgroep van kandidaten

Samen met u werken we uit wat uw organisatie en functies aantrekkelijk maakt. Wat zijn de unieke eigenschappen die de ideale kandidaten zouden kunnen aanspreken?

We benaderen potentiële kandidaten en nemen de tijd om vanuit uw naam een relatie met ze op te bouwen. We informeren hen regelmatig met interessant nieuws uit uw organisatie en oriënteren ons samen met u op de mogelijkheden om activiteiten te organiseren voor deze groep potentiële kandidaten. Denk aan een speeddate of een kort seminar, of misschien zelfs een bijzondere reis indien dit past bij de uitstraling van uw organisatie.

Een recruitmentstrategie voor de lange termijn

Het geschikte talent dat nu niet beschikbaar is, zal dat in de toekomst wel zijn. Wij hebben ze dan al in het vizier en uw bedrijf heeft dan bovendien al een waardevolle band met hen opgebouwd. Op die manier zullen zij eerder geneigd zijn te kiezen voor een nieuwe uitdaging bij uw bedrijf en haalt u nieuwe collega’s binnen die al een band hebben met uw merk. Zo creëren we samen met u een permanente stroom van nieuwe collega’s en een stevige strategie voor de toekomst.

Interesse? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Onze voordelen

  • het opbouwen van relaties
  • potentiële kandidaten benaderen
  • organiseren van activiteiten, zoals: speeddate of een kort seminar of een bijzondere reis
  • recruitmentstrategie voor de lange termijn
Erik – ervaring bij AllSeas image
Finance cases kandidaat Referentie

Erik – ervaring bij AllSeas

Koffie drinken, daar houden we van bij Talent Enterprise. Onze koffietjes zijn namelijk bijna altijd met interessante mensen waarmee we graag contact blijven houden. Sommigen zouden het netwerken noemen, maar velen zijn over de jaren feitelijk meer goede kennissen geworden, waardoor het vaak meer voelt als bijpraten. Tijd...

Lees referentie
Petra – ervaring bij AllSeas image
Finance cases kandidaat Referentie

Petra – ervaring bij AllSeas

Na een tijd in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt was het voor mij van belang om mijn Nederlandse netwerk te informeren over mijn beschikbaarheid. Pleun en ik hebben elkaar ontmoet eind 2008 via een gezamenlijke relatie. Door een persoonlijke kennismaking – van mens tot mens – is er een manier van samenwerken ...

Lees referentie