Petra – ervaring bij AllSeas

...
Talent Enterprise

Petra – ervaring bij AllSeas

Na een tijd in het buitenland te hebben gewoond en gewerkt was het voor mij van belang om mijn Nederlandse netwerk te informeren over mijn beschikbaarheid. Pleun en ik hebben elkaar ontmoet eind 2008 via een gezamenlijke relatie. Door een persoonlijke kennismaking – van mens tot mens – is er een manier van samenwerken ontstaan waarmee we destijds, beide vanuit onze eigen business, deze klant konden bedienen. Ondanks dat deze gemene deler verdween bleven we gemiddeld één tot twee keer per jaar in contact. Pleun was altijd bereid om tijd vrij te maken in zijn agenda, zonder een directe aanleiding tot een lead of business.

Daardoor wist Pleun dat ik weer terug was in Nederland en kon de match met zijn klant, die heel snel een invulling zocht, en mijn beschikbaarheid snel gemaakt worden.
Er was behoefte aan eerst meedraaien en daarna inzoomen op het verder structureren van de processen binnen de organisatie. Voor mij persoonlijk was het een feestje om bij Allseas mee te draaien in het team. Door de langere looptijd van de opdracht konden we ook echt een team vormen. Dit was ook een belangrijk punt nadat de afdeling een langere tijd achter de rug had van veel wisselingen. De match met het team en wens tot teambuilding door Allseas had Pleun goed ingeschat.

Het leek goed te passen tussen mijzelf als ROTS en de mensen in het P&O team. We konden samen een groot aantal stappen maken.

Talent Enterprise heeft zich hierin ook opgesteld als een partner en niet als een leverancier. Heel prettig waren de contact momenten. Door de frequentie was het mogelijk iets meer te delen over inhoud en vraagstellingen. Zodoende kon Talent ook meedenken om andere klussen die binnen de organisatie leefden in te vullen met passende menskracht.
De betrokkenheid zonder te willen beïnvloeden heb ik erg kunnen waarderen.