Erik – ervaring bij AllSeas

...
Talent Enterprise

Erik – ervaring bij AllSeas

Koffie drinken, daar houden we van bij Talent Enterprise. Onze koffietjes zijn namelijk bijna altijd met interessante mensen waarmee we graag contact blijven houden. Sommigen zouden het netwerken noemen, maar velen zijn over de jaren feitelijk meer goede kennissen geworden, waardoor het vaak meer voelt als bijpraten.
Tijdens één van deze koffie afspraken praatte onze Finance Consultant bij met de HR directeur van AllSeas. Een bedrijf dat alle standaarden wat betreft engineering op zee doorbreekt. Een prachtbedrijf om voor te werken.

Op dat moment waren ze bezig met een groot internationaal project, namelijk het invoeren van een internationaal tijdsregistratie en toegangscontrole systeem. Aangezien het bedrijf kampte met een structureel tijdstekort was het project vastgelopen. Ze zochten dus met spoed een ervaren projectmanager die het project weer in goede banen kon leiden.
Erik van Eeuwen was deze man. Een ervaren projectmanager die op interim basis voor AllSeas dit project tot een succes wist te maken. Al in zijn eerste maand moest Erik naar Lausanne. Toen ze hem vroegen welk hotel ze voor hem zouden boeken, kregen ze als antwoord van deze grote natuurliefhebber: “Geen. Ik slaap in de bergen.” Een grappige anekdote, die kenmerkend is voor een mooi onderdeel van ons vak.

Namelijk dat wij kansen bieden aan mensen met een verhaal. Dat het vinden van de juiste mensen niet alleen maatwerk is, maar bovenal mensenwerk. Het kiezen van een nieuwe baan is een belangrijk besluit voor mensen, en wij vinden het prachtig om daar onderdeel van te zijn. De kandidaat moet passen bij de wensen van het bedrijf, en de functie moet passen bij de kandidaat. Een wisselwerking waarvan wij geloven dat het alleen succesvol kan zijn wanneer we met toewijding werken. En dat kan maar op één manier: samen.