José – in dienst bij Talent Enterprise

...
Talent Enterprise

José – in dienst bij Talent Enterprise

José – ProRail: als ZZP’er in dienst bij Talent Enterprise

Via Pleun kende José Talent Enterprise al jaren. In eerste instantie als sollicitant, vervolgens als opdrachtgever en uiteindelijk als ZZP’er. Ze zijn altijd in contact gebleven, dus toen ze twee jaar geleden als ZZP’er aan de slag wilde, was een koffieafspraak met Pleun weer snel gemaakt.
Via Talent Enterprise ging ze vervolgens aan de slag voor ProRail, als business controller. “ProRail ontwikkelt zich momenteel van een procesgerichte naar een projectgerichte organisatie. Het programma moet staan op een manier waarop we het goed kunnen beheersen, dat is waarmee we nu bezig zijn. Als business controller vervul ik de rol tussen finance en de business. Voor dit specifieke project zorg ik ervoor dat de juiste mensen de juiste informatie krijgen, dat er rapportages gemaakt worden en….

Een super persoonlijke samenwerking

“De samenwerking met Talent Enterprise kenmerkt zich voor mij door hun super persoonlijke benadering. Ik heb zelden samengewerkt met een recruitmentbureau dat zo transparant is. Pleun weet echt wie ik ben en waar ik naar op zoek ben. Hij komt nooit met banen waarvan ik denk “je moet voor je opdrachtgever 3 kandidaten aanleveren en ik ben toevallig de derde”. Daar houd ik heel erg van.”, vertelt José enthousiast over de samenwerking.
Een ander aspect van het werken via Talent Enterprise dat haar erg aanspreekt zijn dat bijeenkomsten die eens in de zoveel tijd door het recruitmentbureau worden georganiseerd. “Als ZZP’er ben je constant op zoek naar nieuwe opdrachten en is je netwerk enorm belangrijk.” Daarom ook meldt ze zich regelmatig aan wanneer er een evenement als een wijnproeverij of een informatieseminar over bijvoorbeeld een wetsverandering georganiseerd wordt. “Bij Talent Enterprise zijn de evenementen altijd kleinschalig. Ze zorgen ervoor dat dat de goede mensen bij elkaar komen en zitten. Dat vind ik zelf een hele fijne manier; iedereen waarmee ik praat is een toevoeging voor mijn netwerk.”

Recruitmentbureau voor ZZP’ers

“Deze manier van samenwerken maakt dat ik tegen andere ZZP’ers vertel hoe tevreden ik ben met Talent Enterprise. Iedereen in mijn netwerk kent ze wel omdat ik er zo enthousiast over ben”, vertelt José enthousiast. En dat dit niet vanzelfsprekend voor een recruitmentbureau drukt ze ons op het hart. “Zelfs nadat ik jaren geleden een baan waarvoor ik via Talent Enterprise aangenomen was had afgewezen, en zo hun klant als ook Pleun heb moeten teleurstellen, is de relatie desondanks altijd zeer goed gebleven. Dat vind ik bijzonder.”, sluit ze lachend ons gesprek af.

Heb jij interesse om net als José als ZZP’er voor verschillende opdrachtgevers te werken via Talent Enterprise? Neem dan contact met ons op!