Werving & selectie
IT professionals

...

Je hebt een nieuwe IT-medewerker nodig om een vrijgekomen of nieuwe positie in het team te vervullen. De werkdruk neemt toe, wat je ook te horen krijgt van het team, dat zich maximaal inzet om het werk gedaan te krijgen. Het vinden van een nieuwe, vaste IT-medewerker heeft haast, maar het vinden van de geschikte kandidaat blijkt lastig. Het aantal beschikbare, ervaren IT-kandidaten is immers lager dan ooit en kandidaten zelf zijn kritisch bij het zoeken van een nieuwe baan, vanwege hun vele overstap mogelijkheden.

Een nieuwe IT collega

Wij verdiepen ons in jouw organisatie, team en functie waarvoor je versterking zoekt. We zijn dagelijks in gesprek met senior IT-professionals en kennen de markt door en door. We zoeken naar een kandidaat die qua kennis, ervaring en karakter past bij de organisatie en de ontwikkeling die je met het bedrijf door wilt maken. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk dat de nieuwe IT-collega zich in de nieuwe functie uitgedaagd voelt. Door deze focus krijg je een collega voor de lange termijn. Iemand die kansen ziet om te groeien en daarom gedreven is om zijn werk goed te doen. Onze zorgvuldige aanpak zorgt voor werknemers die langer verbonden zijn aan hun nieuwe werkgever.

Intensieve begeleiding gedurende het sollicitatietraject

Talent Enterprise biedt de organisatie en de kandidaat intensieve begeleiding gedurende het sollicitatietraject. Focus, toewijding en transparantie staan centraal in de werkwijze van Talent Enterprise. Persoonlijke begeleiding vinden wij belangrijk om het sollicitatieproces voor zowel de kandidaat, als de organisatie zo soepel en grondig mogelijk te laten verlopen.

Geïnteresseerd in het vinden van een nieuwe, vaste IT-medewerker? Wij maken graag kennis om te kijken wat we voor je kunnen betekenen!

Waarom Talent Enterprise?

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding

dienst image

Focus op de persoon

Naast de wensen van de opdrachtgever, kijken wij ook altijd naar de kennis en wense...

dienst image

Een loyale medewerker

Onze aanpak zorgt voor collega’s die langer verbonden blijven aan hun nieuwe werk...

dienst image

Een fijne collega

Een nieuwe collega die kansen ziet om te groeien en gedreven is om zijn werk goed t...

dienst image

Intensieve begeleiding

Lange proeftijd van een jaar en intensieve, persoonlijke begeleiding bij het onboar...