Finance wervingsbureau

...

Talent Enterprise als Finance wervingsbureau

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel tijdelijke finance functies is het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden, en al helemaal om een kandidaat te vinden die dan ook nog eens goed binnen de bedrijfscultuur past. Dit is eigenlijk nergens voor nodig, want als u Talent Enterprise inschakelt als uw finance wervingsbureau heeft u binnen no time de perfecte kandidaat. Talent Enterprise biedt u namelijk altijd een op maat gemaakte oplossing. Dankzij ons grote netwerk zijn we als finance wervingsbureau snel in staat om de juiste mensen te bereiken. Uw finance afdeling kan weer rustig ademhalen. De versterking is onderweg.

Ons netwerk

Voordat we voor u de perfecte interim finance professional kunnen vinden hebben we natuurlijk wel uw input nodig. We willen weten welke eigenschappen u waardeert in uw werknemers en hoe de bedrijfscultuur binnen uw bedrijf is. Dit stelt ons als finance wervingsbureau in staat om de perfecte match te vinden, omdat wij naast vaardigheden met deze informatie ook kunnen selecteren op eigenschappen. Wij zijn hiertoe in staat door ons omvangrijke, professionele netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. In ons bestand van finance professionals, met wie wij regelmatig contact houden en netwerken, zit altijd wel iemand die uw team op tijdelijke of permanente basis kan komen versterken.

Goede nazorg

Als wij iemand hebben weten te plaatsen, vinden wij het belangrijk om goede nazorg te leveren: zelfs bij een tijdelijke functie. Mocht het in de samenwerking toch niet zo goed klikken als gehoopt, dan zijn wij altijd bereid om mee te denken. Een slechte match is immers voor zowel werkgever als werknemer vervelend. Afhankelijk van de lengte van het dienstverband, kunnen we vaak zelfs nog een vervanger vinden als dat nodig blijkt.

Wilt u meer weten over onze diensten of overleggen over wat wij wij als finance wervingsbureau voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met Pleun Lok!

Waarom Talent Enterprise?

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel tijdelijke finance funct...

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel tijdelijke finance funct...

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel tijdelijke finance funct...