Interim project control

...

Waarom interim project control?

De rol van de Project Controller wordt steeds belangrijker. Wanneer er een nieuw project op touw wordt gezet is het essentieel om een Financial aan te stellen die zowel expertise als kennis in huis heeft van alle facetten van financial control, business control en risk control. Enerzijds wil je een finance professional die het overzicht kan houden, anderzijds iemand die ook de kleinste details in het oog houdt.

De Interim Project Controller fungeert als het financieel geweten van het project en de rechterhand van de projectmanager. Elk project staat of valt bij een goede planning en een goede budgettering. Om deze taken goed te kunnen verrichten moet de Interimmer niet alleen over financiële expertise beschikken, maar ook beroep kunnen doen op uitstekende communicatieve vaardigheden. Een Project Controller dient zodoende met zorgvuldigheid uitgekozen te worden, zodat de financiële tak van het project in goede handen is.

Interim project controllers van Talent Enterprise

Talent Enterprise heeft een breed netwerk van Interim Project Controllers met minstens tien jaar aan werkervaring binnen verschillende branches. Denk hierbij aan branches als de bouw, infrastructuur, energiesector of aan universiteiten.

Vraagt een complex project om de expertise van een Interim Project Controller? Heb jij behoefte aan een Interim Project Controller die veel financiële en projectmatige kennis heeft, snel kan schakelen, kritisch durft te zijn en over uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden beschikt? Neem contact op met Talent Enterprise en we brengen je binnen enkele dagen in contact met Interim Project Controllers die beschikbaar zijn of op korte termijn kunnen starten!

Waarom een Interim Project Controller van Talent Enterprise inschakelen?

De markt verandert tegenwoordig razendsnel. De ene verandering is nog niet doorgevoerd, of de andere verandering wordt alweer op de agenda gezet. De stikstofcrisis legt duizenden bouwprojecten stil, maar een paar maanden later slaat de corona-crisis om zich heen. De ene keer moeten de kosten gereduceerd worden, omdat we met een recessie te maken hebben, maar een jaar later is er bijvoorbeeld weer sprake van economische groei, waardoor de organisatie juist weer tot groeien aangezet wordt.

Kortom; het wordt steeds belangrijker voor organisaties om plannen klaar te hebben liggen voor de verschillende toekomstige scenario’s die zich voor kunnen doen. Op die manier kun je als organisatie snel handelen en de nodige risico’s vermijden of ten minste verkleinen. Een van de manieren waarop veel organisaties de snel veranderde markt te lijf gaat, is met het starten van projecten. Projecten waarbij Interim Project Controllers als financieel geweten kunnen dienen. Op deze behoefte springt Talent Enterprise in. Onze Interim Project Controllers beschikken over jarenlange ervaring en kunnen direct zelfstandig aan de slag.

dienst image

Uitgebreid netwerk

Ons netwerk bestaat uit personen waarmee we nauw contact houden. Zo zijn we altijd ...

dienst image

Focus op de persoon

Wij kijken naar de kennis, kunde, vaardigheden en wensen van de kandidaat, kortom: ...

dienst image

Snel schakelen

Ons uitgebreide en persoonlijke netwerk stelt ons in staat om binnen een week een t...

dienst image

Branche specialist

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze branche specialisten als geen ander op d...