Finance recruitment

...

Wij zijn ervan overtuigd dat we de juiste Financials kunnen vinden door samen te werken met onze klanten en relaties. Door persoonlijk contact te leggen en elkaar te leren kennen. We vinden het belangrijk om duurzame relaties op te bouwen, zodat we je kunnen voorzien van de juiste collega. Met grofweg 20 jaar ervaring als branche specialist voor de werving en selectie van Finance Professionals, kun je erop vertrouwen dat Talent Enterprise jou voorziet van nieuw Talent!

Het Talent dat je zoekt voor jouw organisatie kan zowel een kersverse starter als doorgewinterde professional zijn. Talent Enterprise heeft zich de afgelopen twee decennia gericht op de werving van HBO en WO professionals. Van assistent controller, grootboek beheerder, financial controller en financial accountant, tot business controller, group controller of registercontroller, we zijn van alle markten thuis.

Onze finance recruitment werkwijze

We streven ernaar zowel de organisatie, haar cultuur als het complete Finance Team te leren kennen. Niet op afstand, maar bij de organisatie op locatie. Op die manier kunnen we een helder beeld schetsen van de behoeftes die jouw organisatie en het team hebben. We realiseren deze samenwerking niet alleen door de vacature extensief te bestuderen en bespreken, maar ook door af en toe langs te gaan, een kop koffie te drinken en persoonlijk contact te onderhouden. Door wederzijdse interesse behalen we succesvolle relaties.

Jouw finance recruitment partner

Wij willen voor jou een specialistische partner in het werkgeverschap zijn. Hoe gaan de arbeidsmarkt en jouw capaciteit in Finance zich de komende periode ontwikkelen? Wat zijn de profielen voor de toekomst? Hoe kom je in contact met hoogopgeleide financials? Hoe kom je erachter of een Financial bij de organisatie past? Of de Professional een klik heeft met het Team? Welke vaardigheden zijn essentieel en welke kunnen ontwikkeld worden? Door deze manier van werken kun je erop vertrouwen dat wij de juiste kandidaten kunnen aanleveren voor jouw organisatie!

dienst image

Uitgebreid netwerk

Ons netwerk bestaat uit personen waarmee we nauw contact houden. Zo zijn we altijd ...

dienst image

Focus op de persoon

Wij kijken naar de kennis, kunde, vaardigheden en wensen van de kandidaat, kortom: ...

dienst image

Snel schakelen

Ons uitgebreide en persoonlijke netwerk stelt ons in staat om binnen een week een t...

dienst image

Branche specialist

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn onze branche specialisten als geen ander op d...