Finance detacheringsbureau

...
Together is better

Talent Enterprise als Finance detacheringsbureau

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel tijdelijke finance functies is het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden, en al helemaal om een kandidaat te vinden die dan ook nog eens goed binnen de bedrijfscultuur past. Dit is eigenlijk nergens voor nodig, want als u Talent Enterprise inschakelt als uw finance detacheringsbureau heeft u binnen no time de perfecte kandidaat. Talent Enterprise biedt u namelijk altijd een op maat gemaakte oplossing. Dankzij ons grote netwerk zijn we als finance detacheringsbureau snel in staat om de juiste mensen te bereiken. bities? Hoe gaan de arbeidsmarkt en uw personeelsbestand zich de komende tijd ontwikkelen? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat de binnenkomende sollicitanten perfect afgestemd zijn op de behoefte van uw organisatie en wat de arbeidsmarkt te bieden heeft. Uw finance afdeling kan weer rustig ademhalen. De ideale tijdelijke versterking is onderweg.

Ons netwerk

Bij Talent Enterprise zijn we uitermate trots op ons grote, professionele netwerk. Een netwerk is natuurlijk cruciaal voor ieder detacheringsbureau, maar het is ons niet zomaar komen aanwaaien. In de loop der jaren hebben we op zorgvuldige wijze talentvolle professionals toegevoegd aan ons netwerk, waarbij we ervoor zorgen om met iedere connectie nauw contact te blijven onderhouden. Zo zijn we altijd op de hoogte van de persoonlijke vaardigheden die zij uw eventueel naar uw bedrijf kunnen brengen, maar ook van het type uitdaging waar deze professionals naar op zoek zijn. Omdat wij dit op deze manier in kaart brengen, kunnen wij als finance detacheringsbureau eenvoudiger de juiste match voor uw bedrijf vinden.

Goede nazorg

Als wij iemand hebben weten te plaatsen, vinden wij het belangrijk om goede nazorg te leveren: zelfs bij een tijdelijke functie. Mocht het in de samenwerking toch niet zo goed klikken als gehoopt, dan zijn wij altijd bereid om mee te denken. Een slechte match is immers voor zowel werkgever als werknemer vervelend. Afhankelijk van de lengte van het dienstverband, kunnen we vaak zelfs nog een vervanger vinden als dat nodig blijkt.

Wilt u meer weten over onze diensten of overleggen over wat wij wij als finance detacheringsbureau voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op met Pleun Lok!

Waarom Talent Enterprise?

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel tijdelijke finan...

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel tijdelijke finan...