Staffing as a service IT professionals

...

IT is een veranderlijk werkveld en het is daarom ook logisch dat uw organisatie voor verschillende uitdagingen op dit vlak komt te staan. Voor het ene project bent u wellicht op zoek naar ander talent dan u nodig had voor de ontwikkelingen die uw bedrijf afgelopen jaar doorlopen heeft. Om die reden bent u constant op zoek naar ander IT talent dat voldoet aan de huidige uitdagingen binnen uw organisatie. IT Staffing as a Service biedt hiervoor de oplossing: in plaats van een nieuwe collega aan te nemen voor langere tijd, bekijken we per periode aan welk type collega u de komende tijd behoefte heeft.

Altijd de IT-professional die u zoekt

Wij denken pro-actief met u mee en zorgen ervoor dat uw bezetting continu mee verandert met de ontwikkelingen van uw organisatie. Afhankelijk van de uitdaging van uw bedrijf of team, zorgen wij voor de juiste IT-collega. Een applicatie specialist of juist een projectleider, iemand voor ICT support of met kennis van specifieke software pakketten. Na bepaalde tijd, bijvoorbeeld na afloop van het project, neemt u afscheid van de collega en wordt hij of zij vervangen door iemand die past bij uw nieuwe uitdaging.

Gedeelde risico’s en hoge effectiviteit

Door flexibel talent in uw organisatie te halen, zal de effectiviteit toenemen en is er tegelijkertijd een gezonde doorstroom. Bovendien draagt u slechts een fractie van de risico’s die komen kijken bij het aannemen van nieuw personeel. Voor de kandidaten zelf is het een mooie manier om een afwisselende baan te hebben waarbij zij zich snel ontwikkelen middels verschillende werkgevers. Ze zijn daarom ook zeer gemotiveerd om het maximale te halen uit hun periode bij u.
Heeft u interesse in flexibel IT-talent middels Staffing as a Service? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

dienst image

Altijd toegang tot talent

De plek wordt doorlopend en flexibel gevuld met talent dat past bij de uitdaging wa...

dienst image

Gedreven collega

De collega heeft een afwisselende baan en ziet veel verschillende organisaties. Hij...

dienst image

Toewijding & focus

We zorgen ervoor dat u altijd beschikking heeft over de juiste competenties ingevul...

dienst image

IT is een veranderlijk werkveld en het is daarom ook logisch dat uw organisatie voo...