IT Executive
search

...
Together is better

IT Executive search

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers die op zoek zijn naar IT-professionals. Voor veel functies is het moeilijk om een geschikte tijdelijke kandidaat te vinden, en al helemaal op gebieden zoals IT, waar werknemers vaak zeer gewilde specialisten zijn. Bovendien zijn de beste en meest geschikte kandidaten al in dienst en niet actief op zoek zijn naar een baan. Talent Enterprise kunt uw organisatie ondersteunen door middel van IT Executive search.

Wij zijn voor jouw organisatie een partner in het werkgeverschap. Waar liggen jouw ambities? Hoe gaan de arbeidsmarkt en jouw personeelsbestand zich de komende tijd ontwikkelen? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat de binnenkomende sollicitanten perfect afgestemd zijn op de behoefte van jouw organisatie en wat de arbeidsmarkt te bieden heeft.

IT Executive search voor jouw organisatie

Door middel van IT Executive search gaan wij actief op zoek naar de meeste geschikte kandidaat voor jouw open positie. De juiste mensen zijn de sleutel tot het succes van een bedrijf. Naast inhoudelijke kennis en vaardigheid bij de kandidaat is ook een goede match met de bedrijfscultuur vereist. Talent Enterprise kan je met IT Executive search helpen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Dankzij onze nadrukkelijke aanwezigheid op de arbeidsmarkt, ons grote netwerk en met name dankzij onze kenmerkende manier van selecteren van IT-professionals, zorgen we ervoor dat je het nieuwe talent tijdig in huis hebt. Wij zijn ervan overtuigd dat dat maar op één manier kan: samen. Of je nu zoekt naar een tijdelijke versterking of een permanente toevoeging; dankzij een samenwerking met Talent Enterprise vindt je telkens weer een goede match.

Om op een duurzame en doelgerichte manier IT-talent te werven dat past binnen jouw organisatie, verdiepen we ons eerst in de ambities, het bedrijf en de huidige mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Aan de hand daarvan creëren we een doelgerichte aanpak om een geschikte kandidaat te vinden. De kandidaat moet natuurlijk niet alleen voldoen aan jouw wensen, maar ook nog eens goed binnen de cultuur van de organisatie passen. Door onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring in Executive search voor deze markt, zijn we niet alleen op de hoogte van belangrijke ontwikkelen, maar weten we ook welke aanpak werkt om de beste en meest-passende kandidaat te vinden. Door deze persoonlijke manier van werken, naar zowel de kandidaat als de opdrachtgever toe, kun je erop vertrouwen dat wij de juiste Talenten kunnen aanleveren voor jouw organisatie!

Meer weten of overleggen over de mogelijkheden voor IT Executive search voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Anouk Six!

Download onze brochure

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding