IT Executive search

...
Together is better

IT Executive search

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers die op zoek zijn naar IT professionals. Voor veel functies is het moeilijk om een geschikte tijdelijke kandidaat te vinden, en al helemaal op gebieden zoals IT, waar werknemers vaak zeer gewilde specialisten zijn. Bovendien zijn de beste en meest geschikte kandidaten al in dienst en niet actief op zoek zijn naar een baan. Talent Enterprise kunt uw organisatie ondersteunen door middel van IT Executive search.

Wij zijn voor u een partner in het werkgeverschap. Waar liggen uw ambities? Hoe gaan de arbeidsmarkt en uw personeelsbestand zich de komende tijd ontwikkelen? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat de binnenkomende sollicitanten perfect afgestemd zijn op de behoefte van uw organisatie en wat de arbeidsmarkt te bieden heeft.

IT Executive search voor uw organisatie

Door middel van IT Executive search gaan wij actief op zoek naar de meeste geschikte kandidaat voor uw open positie. De juiste mensen zijn de sleutel tot het succes van een bedrijf. Naast inhoudelijke kennis en vaardigheid bij de kandidaat is ook een goede match met uw bedrijfscultuur vereist. Talent Enterprise kan u met IT Executive search helpen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Dankzij onze nadrukkelijke aanwezigheid op de arbeidsmarkt, ons grote netwerk, en met name dankzij onze kenmerkende manier van selecteren van IT-professionals, zorgen we ervoor dat u het nieuwe talent tijdig in huis heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat dat maar op één manier kan: samen. Of u nu zoekt naar een tijdelijke versterking of een permanente toevoeging: dankzij een samenwerking met Talent Enterprise vindt u telkens weer een goede match.

Om op een duurzame en doelgerichte manier IT-talent te werven dat past binnen uw organisatie, verdiepen we ons eerst in uw ambities, bedrijf en de huidige mogelijkheden op de arbeidsmarkt, en creëren we aan de hand daarvan een doelgerichte aanpak om voor u een geschikte kandidaat te vinden. De kandidaat moet natuurlijk niet alleen voldoen aan uw wensen, maar ook nog eens goed binnen de cultuur van uw organisatie passen. Door onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring in executive search voor deze markt, maakt dat we niet alleen op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelen, maar ook weten welke aanpak werkt om de beste kandidaat voor uw organisatie te vinden. Door deze persoonlijke manier van werken, naar zowel de kandidaat als de opdrachtgever toe, kun je erop vertrouwen dat wij de juiste Talenten kunnen aanleveren voor jouw organisatie!

Meer weten of overleggen over de mogelijkheden voor IT executive search voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Anouk Six!

Download onze brochure

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding