Vast of tijdelijk IT personeel vinden

...

IT leidinggevend personeel

In bijna geen enkele branche heerst momenteel zoveel schaarste op de arbeidsmarkt als in IT. Op zo’n moment heb je een streepje voor wanneer je beschikt over een netwerk van IT professionals met wie je een jarenlange relatie hebt opgebouwd. Talent Enterprise kent deze kandidaten, kent hun ervaring en talenten en weet bovendien welke stap zij graag willen maken. We zoeken naar een kandidaat die qua kennis, ervaring en karakter past bij uw organisatie en de ontwikkeling die u met het bedrijf door wilt maken. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk dat uw nieuwe IT collega zich in de nieuwe functie uitgedaagd voelt. Iemand die kansen ziet om te groeien, is meer gedreven om zijn werk goed te doen en blijft langer aan een organisatie verbonden. Better together, noemen we dat.  Dankzij een samenwerking met Talent Enterprise vindt u telkens weer een goede en duurzame match.

IT Executive search

Bent u op zoek naar IT leidinggevenden? Door middel van IT Executive search gaan wij actief op zoek naar de meeste geschikte kandidaat voor uw open positie. De juiste mensen zijn de sleutel tot het succes van een bedrijf. Naast inhoudelijke kennis en vaardigheid bij de kandidaat is ook een goede match met uw bedrijfscultuur vereist. Talent Enterprise kan u met IT Executive search helpen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Dankzij onze nadrukkelijke aanwezigheid op de arbeidsmarkt, ons grote netwerk, en met name dankzij onze kenmerkende manier van selecteren van senior IT-professionals, zorgen we ervoor dat u het nieuwe talent tijdig in huis heeft.

Interim IT professionals

Soms heeft u behoefte aan tijdelijke extra ondersteuning. Vanwege een project, vanwege zwangerschaps- of ziekteverlof van een werknemer, of misschien vanwege het plotselinge vertrek van de IT manager. Talent Enterprise staat in dat geval voor u klaar met een groot netwerk aan interim professionals binnen het vakgebied IT. We weten wie beschikbaar zijn of open staan voor een nieuwe tijdelijke uitdaging, en waar hun talenten en kennis liggen. Binnen 48 uur kunnen wij een interim IT professional aan u voorstellen.

Het snijvlak van IT en finance

Ook op het snijvlak van IT en finance is Talent Enterprise uw partner voor interim functies. Door ons uitgebreide netwerk in zowel IT als finance, kennen wij de kandidaten die op dit snijvlak excelleren als geen ander.

Waarom Talent Enterprise?

  • Finance branche specialist
  • IT branche specialist
  • Binnen 24 uur een kandidaat
  • Uitgebreid netwerk interimmers
  • Intensieve begeleiding

dienst image

Finance opdrachtgevers

Lees alles over onze finance diensten: interim & werving & selectie.

dienst image

IT opdrachtgevers

Lees alles over onze IT diensten: interim & werving & selectie.

dienst image

Over ons

We geloven erin dat er maar één manier is om een perfecte match te vinden. Samen.