Interim finance professional vinden

...

Interim finance professional voor uw bedrijf

Er zijn natuurlijk vele redenen waarom het nodig kan zijn om een interim finance professional te zoeken. Misschien heeft u een tijdelijke piek in de werklast, gaat een van uw werknemers met (zwangerschaps)verlof of zijn er interne reorganisaties. Wat de reden ook moge zijn, een interim finance professional zoeken is tijdrovend en lastig. Behalve als u Talent Enterprise inschakelt om het voor u te doen. Wij vinden voor u snel en efficiënt de perfecte kandidaat, zonder dat u daar actief mee bezig hoeft te zijn.

Onze werkwijze

Voordat we voor u de perfecte interim finance professional kunnen vinden hebben we natuurlijk wel uw input nodig. We willen weten welke eigenschappen u waardeert in uw werknemers en hoe de bedrijfscultuur binnen uw bedrijf is. Dit stelt ons in staat om de perfecte match te vinden, omdat wij naast vaardigheden met deze informatie ook kunnen selecteren op eigenschappen. Wij zijn hiertoe in staat door ons omvangrijke, professionele netwerk dat wij in de loop der jaren hebben opgebouwd. In ons bestand van finance professionals, met wie wij regelmatig contact houden en netwerken, zit altijd wel iemand die uw team op tijdelijke basis kan komen versterken.

Goede nazorg

Zelfs voor interimklussen en andere tijdelijke dienstverbanden vinden wij goede nazorg extreem belangrijk. Nadat wij een match hebben gevonden en uw nieuwe werknemer aan de slag gaat, zullen wij bij beide partijen blijven monitoren om te kijken of de verwachtingen zijn uitgekomen en of wij eventueel een oplossing op maat kunnen bieden. Een onsuccesvolle match is namelijk niet alleen vervelend voor de werkgever, maar ook voor de werknemer zelf. De ervaring leert echter dat in veruit het grootste deel van de gevallen beide partijen meer dan tevreden zijn, en in de toekomst graag nog een keer met Talent Enterprise in zee gaan. Doet u ook mee?

Wilt u meer weten over onze diensten of over onze werving van interim finance professionals? Neem dan contact op met Pleun Lok!

Waarom Talent Enterprise?

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • Finance branche specialist
  • Intensieve begeleiding