Finance werving en selectie bureau Woerden

...
Together is better

Finance werving en selectie bureau Woerden

Het zijn geen makkelijke tijden voor werkgevers. Voor veel functies is het moeilijk om een geschikte kandidaat te vinden, en al helemaal op gebieden zoals finance, waar werknemers vaak zeer gewilde specialisten zijn. Toch is dit niet het enige probleem. Naast inhoudelijke kennis en vaardigheid bij de kandidaat is ook een goede match met uw bedrijfscultuur vereist. Dit lijkt het vinden van een geschikte kandidaat toch een nagenoeg onmogelijke opgave te maken. Talent Enterprise kan u als finance werving en selectie bureau Woerden helpen door op maat gemaakte oplossingen te bieden. Dankzij onze nadrukkelijke aanwezigheid op de arbeidsmarkt, ons grote netwerk, en met name dankzij onze kenmerkende manier van werving van finance-professionals, zorgen we ervoor dat u het nieuwe talent tijdig in huis heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat dat maar op één manier kan: samen. Of u nu zoekt naar een tijdelijke versterking of een permanente toevoeging aan uw finance-afdeling: dankzij een samenwerking met Talent Enterprise vindt u telkens weer een goede match.

De finance specialist die u zoekt

Om op een duurzame en doelgerichte manier finance-talent te werven dat past binnen uw organisatie, verdiepen we ons eerst in uw ambities, bedrijf en de huidige mogelijkheden op de arbeidsmarkt, en creëren we aan de hand daarvan een doelgerichte aanpak om voor u een geschikte kandidaat te vinden. Deze kandidaten moeten natuurlijk niet alleen voldoen aan uw wensen, maar ook nog eens goed binnen de cultuur van uw organisatie passen. Talent Enterprise is daarmee als finance werving en selectie bureau Woerden uw partner in het werkgeverschap. Ons uitgebreide netwerk aan finance-professionals en jarenlange ervaring in het werven voor deze markt, maakt dat we niet alleen op de hoogte zijn van belangrijke ontwikkelingen en beschikbare finance-professionals, maar ook dat we weten welke aanpak werkt om op het juiste moment het juiste finance-talent voor u te vinden.

Finance recruitmentbureau voor de lange termijn

Nadat wij iemand bij uw bedrijf hebben kunnen plaatsen, blijven we altijd graag bij het proces betrokken. Bij ons staat het persoonlijke element centraal en willen we dat uw medewerkers optimaal functioneren, zowel functioneel als sociaal. Als iemand toch niet de ideale match blijkt te zijn, gaan we gewoon opnieuw op zoek. Daarnaast zullen we de mensen die wij aandragen altijd intensief begeleiden rondom de overstap naar hun nieuwe werkomgeving. Deze aanpak zorgt voor tevreden werkgevers en werknemers en zorgt er bovendien voor dat uw werknemers langer aan uw bedrijf verbonden zullen blijven. Wij hopen op deze manier het finance werving en selectie bureau Woerden te zijn dat een stapje extra zet.

Wij zijn voor u een partner in het werkgeverschap. Waar liggen uw ambities? Hoe gaan de arbeidsmarkt en uw personeelsbestand zich de komende tijd ontwikkelen? Wij denken graag drie stappen vooruit en zorgen ervoor dat de binnenkomende sollicitanten perfect afgestemd zijn op de behoefte van uw organisatie en wat de arbeidsmarkt te bieden heeft.

Meer weten of overleggen over de mogelijkheden voor recruiting voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Pleun Lok!

Download onze brochure

  • Uitgebreid netwerk
  • Snel schakelen
  • Focus op de persoon
  • IT branche specialist
  • Intensieve begeleiding