Staffing as a service finance professionals

...

Afhankelijk van de doelstellingen en ontwikkelingen van uw organisatie, heeft u waarschijnlijk geregeld wisselend finance talent nodig. Om u te ondersteunen bij een nieuw project, om een uitdaging aan te pakken of misschien wilt u de komende tijd nieuwe software gaan gebruiken of processen optimaliseren. Wij begrijpen als geen ander dat de kandidaat die perfect is voor uw huidige uitdaging, misschien niet helemaal aansluit bij uw doelstellingen over een jaar.

Altijd een finance collega die bij u past

Wij denken daarom pro-actief met u mee en zorgen ervoor dat uw bezetting continu mee verandert met de ontwikkelingen van uw organisatie. Hoe dat werkt? U geeft bij ons aan hoeveel stoelen u afwisselend bezet zou willen hebben met steeds ander finance talent, en wij zorgen ervoor dat we voor iedere nieuwe periode een passende kandidaat aan u kunnen voorstellen.
Na een bepaalde tijd, bijvoorbeeld na afloop van het project, neemt u afscheid van de collega en wordt hij vervangen door iemand die past bij uw nieuwe uitdaging.

Gedeelde risico’s, grote effectiviteit

Door wisselend talent in huis te halen zal de effectiviteit van uw organisatie toenemen én is er sprake van een gezonde doorstroom. Daarnaast draagt u veel van de risico’s van het aannemen van nieuw personeel niet zelf.
De collega’s die tijdelijk bij u werken hebben bovendien een afwisselende baan waarbij ze in een relatief korte periode veel leren en veel kunnen bijdragen. Doordat ze bij veel verschillende opdrachtgevers komen, hebben ze een steile leercurve en veel inspiratie. Daardoor zijn zij ervaren en gedreven om het maximale te halen uit hun periode bij u.
Heeft u interesse in Staffing as a Service voor finance? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

dienst image

Altijd toegang tot talent

De plek wordt doorlopend en flexibel gevuld met talent dat past bij de uitdaging wa...

dienst image

Gedreven collega

De collega heeft een afwisselende baan en ziet veel verschillende organisaties. Hij...

dienst image

Toewijding & focus

We zorgen ervoor dat u altijd beschikking heeft over de juiste competenties ingevul...

dienst image

Gedeelde risico’s

U heeft flexibel toegang tot het benodigde talent, maar draagt slechts gedeeltelijk...