Employer branding finance

...

Het gaat goed met uw bedrijf en u bent continu aan het groeien. Om die reden verwacht u de komende jaren steeds meer finance professionals nodig te hebben. U weet dat de arbeidsmarkt krap is, daarover hoeven wij u niets te vertellen. En aangezien u geschikte kandidaten wilt hebben en het werven van finance talent tijd kost, denkt u nu al na over de toekomst. Een wervingsstrategie voor de langere termijn is nodig om de benodigde finance kandidaten te kunnen aannemen op het moment dat u hen nodig heeft. De uitdaging van het vinden van nieuwe finance collega’s in de toekomst, begint dus nu al.

Activeren van finance professionals

Hoe zorgen we ervoor dat u op de radar komt en blijft van finance talent dat u misschien niet nu maar in wel in de toekomst wilt werven? Samen met u bekijken we wat uw unique selling points zijn. Wat maakt jullie organisatie aantrekkelijk voor deze kandidaten? En hoe kunnen wij de ideale kandidaten het best aanspreken?
We benaderen potentiële kandidaten en nemen de tijd om vanuit uw naam een relatie met ze op te bouwen. Dat kan door hen te betrekken bij ontwikkelingen binnen uw organisatie en het vakgebied, of door bijvoorbeeld activiteiten en korte seminars te organiseren. Er zijn altijd passende initiatieven te bedenken om de doelgroep te activeren: op grote en op kleinere schaal.

Een duurzame recruitmentstrategie

Het geschikte finance talent dat nu niet op zoek is naar een nieuwe uitdaging, zal dit in de toekomst wel zijn. Op dat moment heeft uw organisatie al een band met hen opgebouwd, waardoor zij sneller zullen kiezen voor de openstaande functie bij uw bedrijf. Bijkomend voordeel: zij hebben een positieve associatie met uw organisatie, waardoor zij als startende werknemer een voordeel hebben ten opzichte van kandidaten die uw bedrijf minder goed kennen. Zo creëren we samen met u een permanente stroom van nieuwe collega’s en een stevige strategie voor de toekomst.
Interesse in het werven van finance professionals middels employer branding? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

dienst image

Meer aantrekkingskracht

Samen maken we een aantrekkelijk profiel van uw organisatie voor specifieke kandida...

dienst image

Vrijheid

U heeft flexibel toegang tot het benodigde talent, maar draagt slechts gedeeltelijk...

dienst image

Relaties opbouwen

We bekijken waar we die potentiële medewerkers kunnen vinden en benaderen ze. We m...

dienst image

Moeiteloos werven

Wij verzorgen doorlopend de communicatie en instroom van kandidaten voor u. Zo heef...