Staffing as a service

...

Uw IT, tech of finance functie altijd bemand

De uitdagingen in uw organisatie veranderen constant en de kennis en expertise die daarvoor nodig is eveneens. Het komt daarom ook geregeld voor dat u behoefte heeft aan specifieke en aanvullende competenties. Toch heeft u deze mensen misschien niet nodig voor langere tijd, maar eerder voor een (lopend) project. Hoe fijn is het om dan doorlopend maar flexibel toegang te hebben tot de benodigde vaardigheden en specialismes voor de specifieke uitdaging? In plaats van een nieuwe collega aan te nemen voor de langere tijd, bekijken we per periode aan welk type collega u op dat moment behoefte heeft.

Altijd de IT, tech of finance professional die u zoekt

Wij denken pro-actief met u mee en zorgen ervoor dat uw bezetting continu mee verandert met de ontwikkelingen van uw organisatie. Afhankelijk van de uitdaging waar u op dat moment voor staat, zorgen wij voor een IT, tech of finance collega die u en uw team hierbij ondersteunt. Na bepaalde tijd, bijvoorbeeld na afloop van het project, neemt u afscheid van de collega en wordt hij vervangen door iemand die past bij uw nieuwe uitdaging.

Vergrote effectiviteit en gedeelde risico’s

Door wisselende talent in huis te halen zal de effectiviteit van uw organisatie toenemen en is er sprake van een gezonde doorstroom. Bovendien worden de risico’s aanzienlijk beperkt doordat u wél flexibel toegang heeft tot het benodigde talent, maar slechts een gedeelte van de risico’s draagt van het aannemen van nieuwe collega’s. De nieuwe collega’s hebben een afwisselende baan en zien veel verschillende organisaties. Ze zijn ervaren en gedreven om het maximale te halen uit zijn periode bij u en is bovendien geïnspireerd door de verschillen die hij ziet.

Interesse? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  • proactieve houding
  • flexibel toegang tot de benodigde vaardigheden en specialismen
  • vinden van een passende ondersteuning