Permanente versterking

...

Uw beste nieuwe IT, finance of tech collega

Een collega zegt op of u wilt uw team uitbreiden. Het team begint al te mopperen over de werkdruk, maar het vinden van een geschikte kandidaat is lastig. Het aantal beschikbare kandidaten is lager dan ooit en potentiële kandidaten worden overspoeld met kansen. Het resultaat? Kandidaten die terughoudend zijn en op zoek zijn naar dé perfecte baan. Hierdoor is het lastig om de juiste persoon voor uw functie te vinden en blijven u en uw team langer dan gewenst met de hoge werkdruk zitten.

Een nieuwe IT, finance of tech collega die snel productief is

Wij hebben de oplossing voor uw uitdaging en scannen de markt zorgvuldig. We verdiepen ons in uw organisatie, uw team en de rol(len) waarvoor versterking nodig is. We zoeken naar een kandidaat die qua kennis, kunde en vaardigheden past bij uw uitdaging. Maar we vinden het ook belangrijk dat hij zich uitgedaagd voelt door de rol en past binnen uw team en organisatie.

Door deze focus heeft u een nieuwe collega voor de lange termijn. Iemand die kansen ziet om te groeien en daarom gedreven is om zijn werk goed te doen. Onze aanpak zorgt voor collega’s die langer verbonden blijven aan hun nieuwe werkgever.

Intensieve begeleiding van kandidaten

Talent Enterprise biedt u en de kandidaat een lange proeftijd van een jaar. Tijdens dit jaar zullen wij de collega intensief begeleiden. Deze persoonlijke begeleiding tijdens het onboarden zorgt ervoor dat kandidaten via Talent Enterprise zo snel mogelijk productief worden in de nieuwe rol. Zo verlagen we voor u de risico’s van het aannemen van nieuw personeel, maar belangrijker: zorgen we ervoor dat de kandidaat snel van grote toegevoegde waarde is voor uw organisatie en uitdaging.

Interesse? Wij maken graag kennis met u om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Onze voordelen

  • vinden van een geschikte kandidaat
  • lange-termijn focus
  • intensieve begeleiding